Wij hechten belang aan een goede leefomgeving en een goede relatie met omwonenden. Wij willen u graag informeren over ons maatschappelijk verantwoord ondernemen, de situatie met betrekking tot geurhinder en de maatregelen die wij daarvoor treffen.

Informatiebijeenkomsten

Op 2, 4 en 9 december 2019 hebben wij informatiebijeenkomsten in Son en in de wijken Blixembosch en Achtse Barrier in Eindhoven georganiseerd. Hier hebben wij alle aanwezigen nadere ge├»nformeerd over wie wij zijn, wat wij doen en wat de situatie is met betrekking tot geurhinder. Op onderstaande informatiebrief is de informatie aanwezig die wij bij de informatiebijeenkomsten nader hebben toegelicht. Deze informatiebrief is vooraf ook naar onze omwonenden gestuurd om u als omwonende te informeren en uit te nodigen voor de informatiebijeenkomsten.

Het persoonlijk contact tijdens deze informatiebijeenkomsten en het luisteren naar omwonenden hebben wij als positief ervaren. De bezoekers stelden de informatiebijeenkomsten op prijs, de sfeer was prettig en de gesprekken gaven in onze beleving zowel Rendac als de omwonenden verduidelijkingen en inzichten. Wij nemen de reacties en suggesties van de bezoekers aan deze avonden mee in onze communicatie in 2020 en in de acties die wij verder uitrollen om geurhinder te beperken.

Heeft u vraag? Dan kunt u contact opnemen via rendac-omgeving@rendac.com. Hiervoor kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Stel uw vraag